105

Tavasszal 19-én

A Keresztes Imahadjárat 105. imája: Ajándék mások Megtérésére

Ó, legdrágább Jézusom, Irántad való Szeretettemmel kérlek, fogadd el lelkemet, hogy összhangban legyen Veled.
Vedd lelkemet, borítsd be Szentlelkeddel és segíts nekem, hogy ezen ima által megmeneküljenek mindazok, akikkel kapcsolatba kerülök.
Szent Irgalmaddal árassz el minden lelket, akikkel csak találkozom, és kínáld fel számukra az üdvösséget, melyre szükségük van ahhoz, hogy belépjenek Királyságodba.
Halld meg imáimat. Hallgasd meg kérésemet és Irgalmasságod által mentsd meg az egész emberiséget. Ámen.






Imádott Jézusom! Kérlek, térítsd meg a szegény bűnösöket! Mindazoknak, akik keresnek Téged, mutasd meg Magad! Hívd el őket követésedre! Adj a gyermekeknek hívő szülőket, és tanítókat, akik megismertetnek Téged velük! Uram, Te a kisgyermekek imáit szereted legjobban, mert ők még tiszták, a lelküket nem szennyezte be a bűn. Az ő imáik enyhítik a Mennyei Atya jogos haragját.

Jézusom, Királyom! Imádlak Téged szívem, lelkem minden erejével! Te vagy életem reménye, az út, amelyen Hozzád megyek. Az igazság, amely által felismerem akaratodat. A fény, amely megvilágítja előttem az utat, és mindig megadja a tisztán látás kegyelmét. Tiéd a dicsőség és a hatalom, az üdvösség és az örök élet. Ámen.”

Imádott Jézusom! Te itt maradtál köztünk, hogy drága Szent Testeddel és Véreddel tápláld lelkünket, és általa megadod nekünk az örök életet. Kérünk Téged, adj a szívünkbe ellenállhatatlan vágyat Magad iránt, hogy mindig csak tiszta lélekkel fogadjunk a szívünkbe! Ha súlyos bűn terheli lelkiismeretünket, azt szívből bánjuk és gyónjuk meg, és erős fogadással határozzuk el, hogy soha többé nem követjük el! Ehhez kérjük a Te erődet és kegyelmedet, hogy ígéretünket teljesítsük! Ha pedig gyarlóság, vagy bocsánatos bűn terhel, azt is szívből bánjuk meg, és fogadjuk meg, hogy többé nem követjük el!


Szentlélek, kérlek, jöjj! Áraszd ki ránk hét ajándékodat: a bölcsességet, az értelmet, a jó tanácsot, a tudományt, a lelki erősséget, a jámborságot és az Istenfélelmet! Tölts be minket saját Magaddal, vezess és erősíts minket! Tégy bölcsekké bennünket! Áraszd ki ránk a Te erődet, és nagy irgalmasságodat! Add meg nekünk a kegyelmet, hogy egész életünkben az Úr Jézust kövessük, és elnyerjük Általa az örök üdvösséget! Ámen.



"Istenem, számtalan dolog van, amit Te, mások vagy az élet hoz elém, és nem szeretek. De hálás vagyok neked azért, hogy van egy ütőkártyám. Köszönöm, hogy a saját hasonlatosságodra alkottál meg engem, és hozhatok döntéseket. Ma - a Te erőd által - úgy döntök, hogy egészségesebb leszek. Elhatározom, hogy olyan dolgokkal foglalkozom, amelyek több energiát, egy egészségesebb elmét, testet és érzéseket adnak nekem. Elhatározom azt is, hogy egészségesebb kapcsolatokat építek. Nagyon félek, de kockáztatok és belevágok: új és egészséges kapcsolataim lesznek. Azt szeretném, ha a szeretet lenne a legfőbb célom. Az a vágyam, hogy az életem szeretetre épüljön.

Elhatározom, Uram, hogy bízom benned, tekintet nélkül arra, hogy milyenek a körülmények. Dicsérlek és dicsőítelek Téged, bármi is történik. Bízom benne, hogy az életem minden apró részletével kapcsolatban Te jót terveztél. Istenem, döntést hozok azzal kapcsolatban is, hogy mit gondolok és miről gondolkozom - nem kell több szemét. Segíts megtölteni az elmém jó dolgokkal és az igazság beszédével. És mindenekelőtt, Jézus, Téged a Megváltómnak választalak. Szükségem van a megváltásodra, és arra is, hogy megments engem saját magamtól. Segíts kérlek áthangolni a testem, a szívem, az elmém és a kapcsolataimat, hogy az életem hátralevő része a lehető legjobban telhessen. Jézus nevében. Ámen."




Kérlek add nekem a te erődet, bölcsességedet, békességedet és céljaidat. Szeretnék megbékélni hit által Istennel, hogy Rajtad keresztül, Jézus Krisztus, Isten békessége élhessen bennem. Ámen."




„Uram, átadom az életem neked. Jöjj a szívembe! Hit által elfogadom az örök élet ajándékát. Köszönöm, hogy mindent elrendeztél közted és köztem, Jézus nevében, ámen.”




Ajánló
Kommentek
  1. Én