104-146-149

Tavasszal 11-én

A Keresztes Imahadjárat 104. imája Szabadítsd ki ezeket a lelkeket a rabszolgaságból

Drága Jézus, Eléd hozom fivérem, nővérem lelkét, aki átengedte lelkét a Sátánnak.
Vedd ezt a lelket és mentsd meg őt a Te Szent Szemeidben.

Szabadítsd ki ezt a lelket a fenevad rabszolgaságából, és vidd őt az örök üdvösségre. Ámen.



A Keresztes Imahadjárat 146. imája: Védelem a megtévesztés ellen

Üdvösség Drága Anyja, védj meg engem a Védelem Kegyelmével azon megtévesztésekkel szemben, amelyeket a Sátán hozott létre, hogy elpusztítsa a Keresztények hitét. Védelmezz minket Isten ellenségeivel szemben. Tarts minket biztonságban a hazugságoktól és az eretnekségtől, melyeket arra használnak fel, hogy meggyengítsék Fiad iránti szeretetünket. Nyisd meg szemünket a hazugságokkal, a megtévesztéssel és minden olyan kísérlettel szemben, amelyekkel, ha találkozunk, arra ösztönözhetnek bennünket, hogy megtagadjuk az Igazságot. Ámen.

A Keresztes Imahadjárat 149. imája: Keressük Isten Szeretetét

 

Ó, Jézus, tölts el engem Isten Szeretetével. Tölts el engem Isteni Fényeddel, és árassz el engem azzal a szeretettel, amelyre szükségem van, hogy Isten Irgalmának a magját elhintsem minden nemzetben.
Engedd, hogy terjesszem Isteni Szeretetedet mindazok között, akikkel kapcsolatba kerülök. Áraszd szét Szeretetedet, hogy az minden lélekre, hitre, vallásra, és nemzetre rátaláljon – mint a köd, egységbe ragadván Isten minden gyermekét.
Segíts nekünk, hogy úgy terjesszük Isten Szeretetét, hogy Az meg tudjon, és meg is hódítson minden gonoszságot a világban. Ámen.




“Drága Jézusom, imádott királyom! Dicsőség és hála neked, amiért feltámadtál. Nem hagytál bennünket a szomorúság vermében, hanem elhoztad számunkra az öröm napját, amikor a sírod üres volt, és szent angyalaid elhengerítették a követ, és mondták: “Nincs itt, feltámadt.” Ó mily nagy öröm és boldogság volt ez a hír tanítványaid és főleg Szent Édesanyád számára! Hát még, amikor meglátták feltámadott Testedet! Átmentél a falakon, a bezárt ajtón. Megjelentél és eltűntél, amikor az emmauszi tanítványoknak megtörted a kenyeret. Lángra gyújtottad a szívüket. Tanítványaiddal együtt ettél. Hagytad, hogy megérintsenek. Negyven napig együtt voltál velük, majd a szemük láttára felemelkedtél a mennybe. Onnan jössz vissza dicsőségben, megítélni ezt a bűnös világot. Ez a visszajövetel már nagyon közel van. A jelek a világban mind erről beszélnek. Kérlek, add meg nekünk a kegyelmet, hogy mindig bűn nélkül, tiszta szívvel várjuk a Te dicsőséges visszajöveteledet, és elnyerjük az örök életet. Ámen.”




„Drága Jézusom! Te, Aki meghaltál értem a keresztfán, kérlek, fogadj be engem a Te irgalmas Szívedbe! Szíved legyen az én lakásom, örök menedékem. Védj meg engem a sátán támadásaitól! Te légy az életem központja, öröme, békéje és biztonsága. Te légy a cél, Akihez költözöm. A Te irgalmad öleljen körül engem most, és halálom óráján. Ámen.”




„Hõn imádott édes jó Jézusom! Köszönöm, hogy itt lehetek a Te drága Szent Színed elõtt. Köszönöm, hogy szeretsz engem, és Te szerettél elõbb. Köszönöm, hogy Neked terved van velem, és minden megfogant élettel, még mielõtt megfogant, már létezett a Te gondolatodban. Imádott Jézusom, köszönöm ezt a nagy kegyelmet, amelyet nekem adtál. Köszönöm, hogy hallom szavadat, hogy leírhatom, és nagyon köszönöm, hogy ebbõl tanulhatunk, erõt, bölcsességet és vigaszt meríthetünk, mert Te Magad erõsítesz minket, a Te bölcsességedet adod nekünk, és Te vigasztalsz meg, amikor csalódunk, mert mi hiszékenyen szóba álltunk a sátánnal, és õ becsapott minket. Istenem szeretlek Téged teljes szívembõl, teljes lelkembõl, teljes elmémbõl és minden erõmbõl. Csak Téged imádlak. Csak Neked adok hálát. A halál nem választ el Tõled. Sõt, ha meghalunk, akkor nyerjük el az örök életet. Drága Jézusom, imádott Királyom! A szívem egyre csak örvendezik Benned azért, hogy feltámadtál, és Veled együtt mi is fel fogunk támadni. Azért, hogy köztünk vagy és velünk maradtál. Az Igében, a legméltóságosabb Oltáriszentségben és a szeretetben. Ez utóbbiban nem kell hinni. De ha szeretetben élünk, megtapasztalják az emberek, hogy Te itt vagy köztünk.
Te Magad vagy a menny, az örök élet, és ez mind egyetlen szóban benne van: szeretet. Szeretni Téged, annyit jelent, mint birtokolni az örök életet. Szeretni a felebarátot, annyit jelent, mint szeretni Téged. Mert amit egynek tesztek, azt Velem teszitek.
Így mondtad Jézusom. Csodálatosak a Te szavaid. Neked nincs szükséged a mi gondoskodásunkra, de a Te szereteted kívánja meg tõlünk, hogy a rászorulókon segítsünk. Jézusom, köszönöm ezt a tanítást, mert ha megtesszük, boldog lesz ez a világ.”




“Hőn imádott édes jó Jézusom! Mindenek fölött szeretlek Téged. Imádlak Téged. A lelkem eleped Utánad. Vágyva vágyom Szent Színed látására! Minden Szentáldozással egyre jobban átlényegülök Beléd. Mi ketten egyek vagyunk a mindeneket felülmúló örök szeretetben. Jézusom, örömöm, egyetlen vigaszom. Te vagy boldogságom, támaszom, Megváltóm. Te vagy a gyógyítóm, tanítóm, mesterem. Csak Belőled élek, Te vagy a fény, amely megvilágítja elmémet. Te vagy a bölcsesség, amely a tudást adja. Te vagy a menny, az örök élet. A Te Tested éltet, a Te Véred tisztít és táplál. Te vagy a védőpajzs. Te tartasz fenn ebben a siralomvölgyben. Te vagy a remény és minden jónak forrása. Te fönt vagy a kereszten, és mindeneket Magadhoz vonzol. Drága Szent Megváltóm! Kérlek, engedd meg, hogy egyesüljek Veled a szenvedésben és a halálban, és egy legyek Veled a feltámadásban. Drága Jézusom! Imádott Megváltóm! Kérlek, vedd Magadhoz Hozzád vágyódó lelkemet! Mikor lesz már Uram, hogy meglátom Arcodat? Téged vágylak látni, csodálni, imádni az egész örökkévalóságon át! Köszönöm, hogy megadod, mert Te is ezt akarod. Köszönöm, hogy Te adod a szívembe a vágyat, amelyet be fogsz teljesíteni. Köszönöm, hogy itt minden véget ér, és a Te országodban van örök életünk, ahol vég nélkül fogunk örvendezni Veled, a szentek Szentjével az örökös dicsőségben. Ámen.”




Imádott Jézusom! Kérlek, add nekem a Te erõdet, a Te hitedet, és a Te szeretetedet! Add, hogy úgy szeresselek Téged, ahogy Te szerettél engem, amikor a Getszemáné kertben rám gondoltál. Bár remegtél a halálfélelemtõl, és vérrel verítékeztél, mert mint Isten elõre láttad azt az iszonyú kegyetlenséget, ami Rád várt, mégis irántam való szeretetbõl kimondtad: Atyám, ne az Énakaratom legyen, hanem a Tiéd. Én is így akarom kimondani Veled együtt. Ehhez adj nekem erõt, hitet, és végtelen szeretetet, hogy életem minden nehézségében Veled együtt újra meg újra ki tudjam mondani: Atyám, a Te akaratod legyen, ne az enyém. Ámen”



Ima rejtettség védelméért

 

„Rejtsen el minket a Mindenható Isten, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek, a Szűzanya, és Szent József palástja alatt, a szent angyalok keze által abba a csipkebokorba, amelyből az Úr Jézus töviskoronáját vették, hogy semmilyen pokoli, testi vagy világi támadás ne tudjon nekünk ártani, sem testvéreinknek, sem ellenségeinknek. Ámen.”



Ajánló
Kommentek
  1. Én