Nincs címe a bejegyzésnek

Nyaranta 27-én

IMA, A DICSŐSÉG ORSZÁGÁNAK MEGVALÓSULÁSÁÉRT A FÖLDÖN

 

Ó,Jóságos és Irgalmas, Mindentudó és Mindenható örök Atya, Alfa és Omega, Aki mindent teremtettél! Te soha nem hagyod el gyermekeidet. Tekints jóságosan Egyszülött Fiadra, Jézus Krisztusra, Aki azért jött, hogy megmentse az emberiséget és Királyságodat megalapítsa a Földön.Felajánljuk Neked Szent Fiad, Jézus Krisztus minden gyötrelmét, kínszenvedését és Drága Szent Vérét, a Szent Kereszt minden ellenségének, az Antikrisztusnak és a Vörös Sárkánynak bukásáért, akik most és az idők végén az igazság ellen harcolnak.Megváltónk Drága Vére és földi életének utolsó lehelete által tűnjenek el úgy, mint a tajték a napfényben, hogy Királyságod mielőbb elérkezzék a Földön.Amen





„Drága imádott Uram! Mily fölséges a Te Neved!

Fölségesebb az angyaloknál, és minden teremtménynél, ami a mennyben és a földön van. Te egylényegû vagy az Atyával és a Szentlélekkel. Te vagy az Atya Egyszülötte, a megtestesült Ige, Aki leszálltál közénk a földre. Te hoztad el az örömhírt: az Atya szeret minket. Mi is az Õ gyermekei vagyunk. Õ csodálatos helyet készített számunkra a mennyben, amit nem emberkéz épített. Ha Benned hiszünk, és megtartjuk parancsaidat,örök életünk van. Ó végtelen irgalom, végtelen szeretet! Mily jó elmerülni Benned! Te velünk maradtál a világ végezetéig. Minden Szentmisében vértelenül újra feláldozod Magad értünk a keresztfán. Drága Szent Testeddel és Véreddel táplálsz minket a kenyér és a bor színe alatt. Ezt mondtad: „Aki eszi az Én Testemet, és issza az Én Véremet, annak örök élete van.” De csak akkor, ha tiszta lelkünkbe fogadjuk. Ha bûnben élünk, és hitetlenül vesszük, akkor a kárhozatunkra válik. Kérlek, õrizz meg minket ettõl! Add, hogy mielõtt Hozzád, a szentek Szentjéhez járulunk, megtisztuljunk a bûnbánat szentségében! Moss tisztára minket drága Szent Véreddel, Te oldozz fel papod keze által! Ó add, hogy hónál fehérebb, napnál ragyogóbb lelkünkbe fogadjunk Téged, hogy méltó palotáid lehessünk, és Te légy a mi szívünk Királya és középpontja! Te Isten vagy. Ezért jogosan nem éred be az utolsó hellyel az életünkben. Vagy Téged teszünk az elsõ helyre, vagy eltávozol tõlünk, és hagyod, hogy a vesztünkbe rohanjunk. Nagy dolog a szabad akarat. Ez az ember méltósága. Te ezt a legmesszebb menõkig tiszteletben tartod. Ezért lehetséges minden rossz, mert nélküled semmi jót sem tehetünk, de annál több rosszat. Jaj annak az embernek, aki leszakítja magát Rólad, a szõlõtõrõl. Elszárad, és semmire se jó. Csak arra, hogy kidobják és elégessék. Ó Jézusom! Kérlek, add meg mindnyájunknak a belátást, hogy egyedül az a jó nekünk, amit Te akarsz. Mindig Hozzád akarjunk tartozni, és Téged akarjunk követni itt a földön a keresztúton az önmegtagadásban és a kereszthordozásban. Odaát pedig a Te dicsõségednek örülhessünk örökkön örökké.

Ámen.”





„Istenem, mindenben, amit ma teszek, arra vágyom, hogy tetszésedre legyek, és akaratodat teljesítsem.”



Ó drága Megváltóm, Isteni Hitvesem! Jó nekem itt lenni a Te ölelő karodban. Jó nekem itt ülni oltárod lépcsőjén. Ó, mily drága nekem a Te hajlékod! Hát még a szívemben birtokolni Téged, Aki itt maradtál köztünk és magadat adod nekünk! Ó édes Megváltóm! Várva várom hívó szavadat: Jöjj! Beviszlek Atyám házába! Ó mily édes lesz az a pillanat, amikor megláthatlak Téged, Akire oly nagyon vágyom. Édes jó Jézusom! Kérlek, add kegyelmedet, hogy életem minden percében hűségesen várjalak, hogy ki ne aludjon lelkem szeretetlángja. Mindvégig csak Rád szomjazzak, Téged óhajtsalak, imádjalak és Hozzád vágyakozzak! Hőn imádott édes Megváltóm, Isteni Hitvesem! Lelkem minden erejével szeretlek és imádlak Téged. Egyedüli vágyam az, hogy színről színre lássalak! Téged, Igaz Megváltó Istenemet és Mindenemet. Ámen.”

Ajánló
Kommentek
  1. Én