CSUPÁN AKARATODRA ÉS BELEEGYEZÉSEDRE VAN SZÜKSÉGEM AHHOZ, HOGY BEFEJEZZEM MÛVEMET

1994. június 17.

Ó jöjj, Uram, jöjj és változtasd nyomorúságos lényünket a Te tökéletes képmásoddá! Oly messze vagyunk attól, amit Te tökéletesnek nevezel! Miképpen juthatnánk el Hozzád, a Te országodba így, amilyenek most vagyunk? Nagyon hiányzol nekem…

 

Fogadd békémet! én vagyok a Szõlõtõ, és te egyik részem vagy. Hadd tápláljalak nedvemmel, és élni fogsz! Bölcsességgel tanítottalak, hogy szentségben hozz gyümölcsöt. Leányom, maradj bennem! Ne csodálkozz! 1 Ne feledd, hogy mindent el fogok mondani, amit akarok: minden ember meg fogja hallani, akinek meg kell hallania. örömömet lelem abban, hogy megosztom terveimet veled. Ez a mû nem a tied, hanem az enyém. Csupán akaratodra és beleegyezésedre van szükségem ahhoz, hogy befejezzem mûvemet. Akarsz-e továbbra is vágyaim eszköze lenni?

 

Igen, Uram, tudod, hogy Veled akarok maradni.

 

Megáldalak leányom, szeretlek. Szívem örül, hogy beleegyezésedet hallom. Nem mintha kételkedtem volna benne, de örömet szerez nekem, ha attól hallom e szavakat, akit feltámasztottam.

 


1 Olykor szinte beleszédülök, ha meggondolom, hogy rövid idõ alatt hogyan teljesedett ki Isten mûve, és hogy mi mindent adott nekem.

CSUPÁN SZERETETRE VAN SZÜKSÉGEM, SZERETETRE, SZERETETRE!

1995. június 16.

Szeretettel látogattál meg lelkem bûnében. Nem bottal jöttél, hogy megdorgálj. Ragyogásod nem nehezteléssel, hanem áldásokkal látogatta meg lelkemet, hogy meggyógyítsd sötétségét. Segíts rajtunk, ki szereted teremtésedet, és taníts meg arra, ami tetszésedre van, hogy mindazt, amit teszünk, szívesen lássa szemed!

Uram, Te tudod, hogy a bûn lett a gonoszok bölcsessége. Annyit vétkezünk, amennyit lélegzünk. Miért van ez az erõszakos lárma teremtésedben? Miért e tisztátalanság? Miért e lázadás? Tisztelettel meghajolok elõtted és megkérdezem: Még meddig zavarhatja össze fiaidat és leányaidat a gonosz lélek? Szabadító igazságosságodban, Uram, segíts rajtunk és mondd meg, mi az, amiben a legszükségesebb megváltoznunk?

Béke legyen veled! Gyönyörûségemet lelem abban, hogy hallak. Csupán szeretetre van szükségem, szeretetre, szeretetre! A szeretet mindenre képes. Szeress engem és növekedj szeretetemben, akkor nem marad benned sötét hely! A szeretet megsemmisíti foltjaidat és hibáidat. A szeretet gyógyít, a szeretet elégtételt ad. A szeretet jó gyümölcsöt hoz, amely mindig megmarad. Nem hallottad, gyermekem, hogy aki szeret, az az enyémek közül való, és ismer engem? Nem hallottad, hogy az ítélet napján szereteted mértéke szerint kerülsz ítéletre?

Kérdezted, hogy “miért van ez az erõszakos lárma teremtésemben, miért e tisztátalanság, miért e lázadás”. Drága gyermekem, eljövetelem elõjátéka mindez. Neked, aki szeretsz engem, már csak kis ideig kell szenvedned. Te, aki meghajolsz hatalmam elõtt, jutalmat kapsz. Te, aki nem feledkeztél meg Teremtõdrõl, meglátsz engem dicsõségemben. Visszatérésem olyan biztosan bekövetkezik, ahogyan a hajnal eljön. Azt kérdezed, leányom, hogy mi az, amiben a legszükségesebb megváltoznotok. Hûséges szeretetre van szükségem, mert a hûséges szeretet örömet szerez nekem.

Családod Vigasztalója, emberiség Barátja, háromszorosan Szent Világosság, az Atyának szeretett Fia, Csillagfény az éjszakában, tömjén és mirha Hegy, az Atya Gyönyörûsége, Édesanyád Boldogsága, vonj minket szeretetedbe, hozd elragadtatásba szívünket, hívj országodba minket egyetlen tekinteteddel, mivel szívesen adsz hûséges szeretetet! Téríts meg minket szereteted lángjában! Szûnjön meg félelmünk az elõttünk álló éjszakától, és hadd szemléljük mindannyian megmentõ igazságosságodat!

Éppen ezt akartam újból hallani tõled! Virágom, továbbra is igénybe veszlek. Kedvesem, jöjj és örvendj, míg Szívemben pihensz! Én, Jézus, aki feltámasztottalak, szeretlek és megáldalak.

AHOL LELKEM VAN, OTT SZABADSÁG VAN

1995. október 17.

Uram és Pásztorom, vezess minket!
Egyenesítsd ki ösvényünket!
A Te aklod nyája vagyunk,
és bízom benne, hogy hűséges szeretetedben
sorra visszaviszed eltévedt juhaidat
nyájadba.

Te voltál az, Pásztorom,
aki kiemeltél engem e bűnös világ közepéből.
áldott legyen háromszorosan Szent Neved!

Lelkem felüdülése,
tökéletes Szépség,
nyisd ki méznél édesebb ajkadat,
és nyilvánítsd ki
törvényed csodáit,
hogy sokan megszabaduljanak!

áradjon hűséges szereteted
az egész teremtésre!
Légy kegyes, nagylelkű és irgalmas hozzánk,
hogy megnyíljon szemünk,
és Háromságos Szentségedre emeljük tekintetünket! Amen.



Én, Jézus, megáldalak. Fogd meg hatalmas kezemet, vezetni foglak. Mindenkor gyönyörűségemet lelem abban, hogy vezetlek, és Szent Társad vagyok életutadon. Tudod ezt? Megadtam neked a szív szabadságát. Lelkem által kapod meg szabadságodat, az Ő Tisztító tüze mos tisztára téged. Ahol Lelkem van, ott szabadság van, mert jelenléte megújít és átváltoztat. Újjászületésed nem halandó ivadéktól való, hanem Szentlelkemtől. Szívem öröme, engedd meg, hogy hálóként használjalak, hogy sok lelket keltsek életre ebben a szabadságban! Szeress és vigasztalj engem! Veled vagyok. Dicsőítsd és áldd háromszorosan Szent Nevemet!

AZ ÉN LELKISÉGEMMEL TÁPLÁLLAK

1989. augusztus 23.

Vassula, légy csendes, fogadj békében! Az én utam a csendességen át vezet téged. Mindenütt hirdesd Szavamat, és soha ne tétovázz! Végtelen szeretetembõl az egész emberiség számára szóló ajándékot adtam neked. Dicsérj és szeress, tartsd szentnek Nevemet! Az én kegyelmem van rajtad. Figyelj rám! Ha a szüretnek vége, hozzám jössz, teljesen megsemmisítelek Testemben. Én, a Magasságbeli, sohasem hagylak el téged, mivel tudom, hogy semmi vagy. Érted már, hogy milyennek akarlak? Maradj semmi, és bennem fogsz lakozni. Légy tetszésemre, és engedelmeskedj nekem, a te Istenednek, akit angyalok ezrei vesznek körül minden angyali karból! Érezd szentségemet, érezd istenségemet! Tekints rám, tekints az én Szentséges Szívemre, légy az én virágom! Jöjj, süsd le a szemed, amikor megáldalak! Megteszed most? Fogadd el ezt az utat, amelyet számodra választottam! Légy egyszerû szívedben, mert ez tetszik nekem! Kérj tõlem bölcsességet, és megnövelem benned. Kérj felismerést, és kiárasztom rád. Ezeket kérd, mialatt engem imádsz! Jöjj, ismerd fel mindannak értékét, amit tõlem tanultál! Én vagyok a te Tanítód, a Nevelõd. A Bölcsesség ajkairól tanulsz. Érted? Vassulám, én táplállak, és tudod-e, hogy mivel? A lelkiséggel, amely az én gyümölcsöm, és az élet fájáról való. Érted?
Az én Jahvém jóságos hozzám.
Szeretete örökkévaló,
hûsége nemzedéktõl nemzedékig tart.
Felemelt a mélységbõl és meggyógyított.
Sziklára helyezte lábamat,
és megerõsítette lépéseimet.
Milyen sok csodát tettél velünk, Uram!

Közel vannak próféciáim beteljesülései.

Jaj annak, aki mást hirdet, aki meghazudtolja és kiforgatja szavaimat. Méltán mondta ezekre Szent Pál apostol: „Átkozott legyen!” „Ti pedig választott nép, királyi papság, szent nemzet, megváltott nép vagytok, hogy hirdessétek annak üdvözítő tetteit, aki a sötétségből meghívott titeket az ő csodálatos világosságára.” (1Péter 2,9) Mindnyájatokat ezzel a küldetéssel hatalmaztam fel. Erről kérlek számon benneteket. Ha megteszitek, amit mondtam, értelmet és célt nyer Bennem életetek. De ha hátat fordíttok Nekem, elszáradt szőlővesszők vagytok, amelyet levágnak és az örök tűzre dobnak. Újra mondom: az életeteket az Isten szolgálatára kaptátok.

A sátán ádáz szellemi harcot folytat a lelkekért. Mindenféle módon el akarja buktatni, és meg akarja kaparintani őket. Rengetegen mennek a pokolra. Ha csak egyetlen lelket tudtok megmenteni közbenjáró imátokkal és szenvedésetekkel, már nem éltetek hiába.

 

Gyermekeim! Nagyon közel van a Nagy Figyelmeztetés. A világ már annyira mélyre süllyedt bűneiben, hogy kénytelen vagyok figyelmeztetni őket. Maga a Szentlélek avatkozik közbe: megvilágosítja az elméket és a szíveket. Az a nap forróbb lesz minden másnál, minden eddiginél. Kívül-belül égetni fog. Belül azért, mert a bűnösöket mardosni fogja lelkiismeretük. Látni fogják cselekedeteiket, amelyekkel oly mélységesen megbántották a Mennyei Jó Atyát, Engem, Megváltójukat, a Szentlelket és a Szűzanyát. Látni fogják irántuk való végtelen szeretetünket, hogy minden igyekezetünkkel meg akarjuk menteni a lelküket. Látni fogják keserves kínszenvedésemet, melyet miattuk szenvedtem el, hogy megmentsem a lelküket. Akkor lelkükben mélyen megrendülve, őszinte bűnbánatot fognak tartani, megtérnek Hozzám, ezzel megmentik a lelküket. De lesznek megátalkodottak, akik továbbra is a Szentlelket káromolják, vagyis a megismert igazság ellen tusakodnak. Ezek a menthetetlenek csoportjába tartoznak. A Nagy Figyelmeztetés után ők lesznek minden baj okozói.

A ti fegyveretek az ima legyen! Egyetlen üdvözlégy, vagy rózsafüzér, vagy bármilyen hittel mondott ima nagyobb fegyver a gonosz ellen, mint a kard, vagy a küzdelem.

A harc örökre eldőlt, a győztes Én vagyok, de megengedem ellenfelemnek a csatározást, hogy mindenki előtt nyilvánvalóvá váljon, hogy az emberek melyik oldalra állnak. Ez most a nagy szétválasztás ideje. Úgy is mondhatnám, hogy az Egyház összeomlása, mert mindazok, akik Egyházamban a fenevadat szolgálják, vagyis eretnekek, tévtanítók, paráznák, gyilkosok, kicsapongók, úgy összeomlanak egy pillanat alatt, mint a kártyavár. De éppen az üldözés miatt fognak megerősödni igaz, hű papjaim és híveim a földalatti Egyházban, akik minden áldozatot, szenvedést, még a vértanúságot is vállalják hitük megvallásáért.

CSUPÁN SZERETETET, SZERETETET, SZERETETET KÉREK!

1995. május 29.   Szentföld, Galilea

(Késõ éjjel Galileában:)

Azt mondtam: "Elmegyek Uram földjére, és megkeresem Arcát." Szívem ezt mondta Rólad: "Keresd Arcát és örülj mosolya édességének, válaszolj országába szólító hívására!"
Uram, Királyom! Szívem öröme, Lelkem tavasza, szívem jelenlétedben ujjong és lelkem túláradó szeretetedben örvendez. Egyedüli Szerelmem, jöjj, és mutasd meg csodálatos jóságodat e meggyötört nemzetben! Jelenléted reményt fog hozni nekik. Szemedet úgy ismerik, hogy csak a jóra néz és ítéleted igaz. Szívem öröme, itt vagy? Nem rejtõzöl el elõlem? Figyelszóe erre az oly gyenge hívásra?


Vassulám, tudod-e, hogy szemem születésed pillanatától kezdve mindig követ téged? ÉN VAGYOK egész idõ alatt veled van és (igen) jelen van 1 Jöjj! 2 Ez csak egy rövid ima: 3 Mondd!

 

Áldott legyen Neved,
ki hallod imámat!
áldott vagy Uram,
mert kiemelted lelkemet a mélységbõl,
rám tekintettél a magasságból,
és megaláztad lelkemet,
4

Áldott legyen jóságod,
mi Szívedbe vont engem,
hogy megmentsen és szabaddá tegyen.
Uram, te vagy üdvösségem,
gazdagságom, látásom és életem.
Te, ki nap mint nap elbûvölöd lelkemet,
és megörvendezteted szívemet jelenléteddel,
engedd meg, hogy jelenlétedbõl
békét, feddhetetlenséget, szeretetet és a
megbocsátás lelkét merítsem. Hadd hirdesse szívem minden rostja
szeretettel dicsõségedet!

Hallgasd meg imámat most,
hogy átfutó vendéged vagyok országodban,
és válaszolj nekem! Amen.

 

... Ennyi az egész. Többi vendégemmel is olvastasd el ezt az imát! 5 Megáldom õket. Csupán szeretetet, szeretetet, szeretetet kérek! Jézus a Nevem. IC

(Ramallahba, Bir Zeitbe, Betlehembe és Jifnába hívtak meg, hogy tegyek tanúságot.)
 


1  Jézus kérte, hogy megerõsítésként háromszor húzzam alá a szavakat. Valóban hangsúlyozta szavai fontosságát.
2  Rövid csendet tartott.
3  Jellegzetes kifejezésmódján mondta Jézus: Jöjj! Ez csak egy rövid ima: majd kis szünetet tartott, hangnemet és testtartást változtatott. Gyorsan elmondta az itt következõket, mintha sietnünk és indulnunk kellene. Úgy bánt velem, mint az apa gyenge gyermeó kével.
4  Az utóbbi mondat csak nekem szól. Születésemkor böjtöléssel.
5   Húsz zarándok kísért el, közülük a legtöbben Rhodos szigetérõl való görögkeletiek, de voltak Athénbõl is. Jöttek egyesek Franciaországból, Svájcból, Hollandiából és Puerto Ricóból is. A többiek, OíCarroll atya kivételével Betlehembõl való római katolikusok. Ezt az üzenetet a Galileai tavon, a hajóban olvastam fel.

Átadás, felajánlás

2015. 02. 16. Mindent önként vállalva felajánlani

Kedveseim, győződjetek meg arról, hogy minden tőletek telhetőt megtesztek az engesztelés érdekében! Nem elég csupán felajánlani mindent, hanem komolyan hinnetek kell, hogy a Szentháromság beteljesíti ígéretét. Irgalmas szeretetét mindenkire kiárasztja, ha ti azt kitartóan kéritek. Ezért is óriási értéke van az önfelajánlásnak, vagyis annak, amit önként, szeretetből vállalva tesztek. Óh, ha felismernék az emberek, mekkora érték van egy-egy szenvedés vagy önmegtagadás felajánlásában, akkor biztosan nem haboznának azt készséges szívvel megtenni. Amikor elérkezik szívetekbe a megtérés kegyelme, akkorra már képesek lesztek mindent önként vállalva felajánlani. Ha ez a vágy már ott ég szívetekben, akkor már nagyon közel van hozzátok Isten országa.

2015. 02. 19. Hatalmas kegyelmeket kieszközlő áldozat

Jézus: Drága engesztelő gyermekeim, minden áldozat, amit Értem hoztok, igen kedves Atyámnak. Ne feledjétek, minden, ami nektek akár a legcsekélyebb megpróbáltatásnak is számít, de ha azt ti önként meghozzátok Értem felajánlott engesztelésként, az hatalmas kegyelmeket kieszközlő áldozat. Bízzatok Bennem ti, akiket már oly régóta vezetlek az önfeláldozás útján, hogy nem fog semmi sem elveszni az engesztelés oltárán. Bizalmam határtalan irántatok, mert nagyon is számítok rátok drága, kicsi engesztelőim. Tartsatok ki a végsőkig és ne hagyjatok ki egyetlen lehetőséget sem a felajánlásra! Jézusotok

2015. 02. 20. Aki rám bízza minden ügyét, annak nehézségei könnyebbé válnak

Jézus: Gyermekeim, komolyan, és őszinte részvéttel haladjatok keresztutamon! Mindenki helyezze az Én keresztem alá az övét, mert csak így tudjátok megpróbáltatásaitokat hordozni. Aki megbízik bennem és rám bízza minden ügyét, annak nehézségei könnyebbé válnak, mert magam vállalom el küzdelmeit. Ha ezt mindnyájan el tudnátok fogadni, akkor hamarosan megváltozna körülöttetek minden akadályoztató helyzet. Ha őszinte és tiszta szívvel rám bíznátok minden ügyeteket, akkor életetek könnyebbé válna. Ahol nem hiányzik a bizalom, ott győzelemre jut a remény általi kegyelem. Legyetek áldottak és bízzátok magatokat egészen rám! Jézusotok

2015. 02. 22. Mi nem tudunk mindent irányítani

Kedveseim, minden helyzetben tudtok hozzám szólni. Segítek megmutatni nektek kijelölt ösvényeiteket. Először is fogadjatok el mindent az Úr kezéből. Bármi történjen is veletek, semmin ne lepődjetek meg, hanem mint aki fel van rá készülve, adjon át mindent az Úrnak. Nem szabad semmin sem csodálkoznotok, sem kételkednetek, mintha valami rendkívüli dolog történt volna veletek. Semmi sem véletlen, ami megtörténik. Ezért sem szabad csodálkozni a váratlan helyzetekben. Legyetek éberek és higgyétek, hogy az eseményeket nem minden esetben tudjátok irányítani. Ezért is kell mindent felajánlanotok a Szűzanya szeplőtelen Szívén át, Jézus legszentebb Szívébe, ahol minden a legjobb helyen van.

2015. 02. 23. A legfontosabb önmagatok teljes átadása

Kedveseim, mindig őrizzétek meg engesztelő küldetéseteket! Ne hagyjátok, hogy levegyen lábatokról az ellenség! Küldetésetekben a legfontosabb önmagatok teljes átadása a Szentháromságnak. Aki ezt tiszta szívből megteszi, az igen nagy feladatot lát el az engesztelés művében. Ez feltétel nélküli engedelmességet jelent és egyben határtalan szeretetet is, mert az életfelajánlás a legnagyobb engesztelés az ember részéről. Vigyázzatok, ne csorbuljon meg önzetlen szeretetetek azáltal, hogy talajt veszítetek. Maradjatok állhatatosak, és kitartóak áldozataitok meghozatalában.

Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/927-atadas-felajanlas

Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!

(Tartsd az agónia keresztjét, amit neked adtam a sötétség hatalmával szemben, az ég felé, és imádkozd ezt az imát a kereszt jelével. Tedd ezt az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Győzni fogsz… Imádkozd ezt az imát naponta, mert óriási a harc!)

Ó mennyei seregek legdicsőbb vezére, Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket ebben a rettenetes háborúban e világ fejedelmei, hatalmasságai és uralkodói, a gonosz lelkek ellen! Siess az emberek segítségére, akiket Isten a Saját képére halhatatlannak teremtett, és nagyon drága áron vásárolt vissza az ördög zsarnoksága alól!
A szent angyalok seregével vívd meg ma újra az Úr csatáját úgy, ahogy egykor Lucifer ellen, a gőgös lázadók vezetője, és kísérete, a bukott angyalok ellen tetted! Se erejük nem volt, hogy neked ellenálljanak, sem hely nem volt többé számukra a Mennyben. A rettenetes ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak is hívnak, és aki az egész világot tévútra vezeti, az egész kíséretével a mélységbe taszíttatott.
Íme, ez az ősellenség és kezdettől fogva embergyilkos ismét erőre kapott. A világosság angyalává változva megtámadta a földet, és a gonosz lelkek egész hadával körbejár azért, hogy Istennek és az ő Felkentjének a nevét eltörölje, és hogy azokat a lelkeket, akiknek az örök dicsőség koronája készült, birtokba vegye, gyilkolja és az örök kárhozatba taszítsa. Mint a legmocskosabb szennyvizet, úgy ontja ez a gonosz sárkány gonoszságának a mérgét: a hazugság, az istentelenség és káromlás lelkületét, a tisztátalanság pestises leheletét és mindenféle formáját a bűnnek és ocsmányságnak a megromlott lelkületű és szívű emberekre.
Ezek a legádázabb ellenségek az Egyházat, a szeplőtelen Báránynak a jegyesét epével és keserűséggel töltötték és részegítették meg, és mocskos kezüket annak legszentebb kincseire tették. Még a legszentebb helyeken is, ahol Szent Péter trónja, és az igazság trónja a világ megvilágosítására felállíttatott, még ott is felépítették a gyalázatosság trónját azzal a csalárd szándékkal, hogy odasújtsanak a pásztorra, hogy a nyáj minden irányba szétszéledjen.
Ezért emelkedj fel, ó legyőzhetetlen Hadvezér, siess Isten népének a segítségére a bukott szellemek támadásaival szemben, és add meg neki a győzelmet! Oltalmazójaként és védő patrónusaként tisztel Téged. Te hozod a szent egyház számára a dicsőséget azáltal, hogy megvédelmezed a pokol gonosz hatalmaival szemben. Terád bízta Isten az emberek lelkét, akiknek részük lesz az örökké tartó örömben. Ó imádkozz a béke Istenéhez, hogy alázza a sátánt lábaink alá, hogy oly módon győzessék le, hogy ne tarthassa többé fogságában az embereket, és ne árthasson többé az Egyháznak!
Vidd imáinkat a Magasságbeli színe elé, hogy a mi Urunk gazdag irgalma gyorsan leszálljon ránk, és adja meg Neked, hogy lesújthass a sárkányra, az ősi kígyóra, aki nem más, mint az ördög és a sátán, és láncaiddal megkötözve letaszíthasd a pokolba, hogy ne vezesse többé félre a népeket! Ámen.
Nézzétek az Úr keresztjét, legyetek szétzúzva ti ellenséges hatalmak!
Győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja.
Áraszd ránk kegyelmeidet, ó Urunk!
Miránk, akik bízunk Benned.
Uram, hallgasd meg könyörgésemet!

És kiáltásom jusson eléd!

Könyörögjünk!

Ó Isten, a Mi Urunk, Jézus Krisztus Atyja, segítségül hívjuk legszentebb nevedet, és kérve kérjük szelídségedet és türelmedet, hogy a Szeplőtelen Szűzanya, a mi Édesanyánk, és a dicsőséges arkangyal, Szent Mihály közbenjárására nyújts segítséget nekünk a sátán és a többi tisztátalan lélek ellen, akik az emberek kárára és a lelkek romlására körüljárnak a világban. Ámen

TISZTULÁS – AZ ÚJ JERUZSÁLEM

1988. augusztus 17.

Uram?

Én vagyok. Szabadítód vagyok, bízzál ezért bennem. Azért jöttem el általad, hogy átadjam az egyetemes béke és szeretet üzenetét, hogy megmutassam egész teremtésemnek Szent Szívemet, és azt, hogy mennyire szeretlek benneteket. Ó Vassula! Nagy az én irgalmam irántatok! Drága lelkek, közeledik tisztulásotok ideje. Amit tenni fogok, szeretetbõl teszem, tisztulásotok arra szolgál, hogy megmentsen benneteket a pokol kapuitól. Villámként jövök le hozzátok és tüzemmel megújítalak benneteket. A Szeretet Lelke fog megmenteni benneteket. Eláraszt benneteket szeretetével, és a szeretet élõ lángjává alakít benneteket. Kiárasztom Lelkemet a mennybõl, és megtisztítom bûnös lelketeket, hogy szent, szeplõtelen lelkekké váljatok. Úgy tisztítalak meg benneteket, ahogyan az arany tisztul meg a tûzben. Fel fogjátok ismerni az üdvösség idejét, amikor Szeretetem Lelke eljön. Megjövendölöm nektek, hogy amíg ez meg nem történik, nem látjátok meg sem az új Eget, sem az új Földet. Gyermekem; az én tüzem, szeretetem, irgalmasságom és igazságosságom hatására magjaim kihajtanak és kinyílnak, mint új liliomok, melyek a Napra tekintenek, ahogy fényemet és harmatomat keresik. És én kiárasztom a mennybõl fényemet, széppé teszlek és harmatom táplál benneteket, hogy meglássátok a Szeretet új korszakát. Hatalmammal minden rosszat, romlottságot és gonoszságot elsöprök. Úgy jövök el hozzátok, mint erõs tisztító vízáradat, minden gonoszságotokat lemosom. Felegyenesítelek és úgy állítalak oda benneteket, mint színtiszta arany oszlopokat. Szeretetem heves árjával úgy söprök el mindent, ami hamis és hazug, ahogyan az agyagot elmossa néhány esõcsepp. Magasztos Szeretetem Lelke is így fogja lemosni bûneiteket, amelyek lelketeket beszennyezték. Én, a ti Szabadítótok, megújítom teremtésemet, és felkínálom nektek adományomat. Adományom az égbõl száll alá, 1 , a tündöklõ új Jeruzsálem, a megújult Egyház, amely tiszta és szent. Mert én, aki voltam, aki vagyok, és aki el fogok jönni, közepében és lelke mélyén fogok lakni. Mindannyian érezni fogjátok szíve dobbanását, hogy él, mert Szent Szívem fog benne dobogni. Én, az urak Ura, olyan vagyok, mint a tûz 2, és Szent Szívem hevesen lángol, ég a vágytól, hogy magába fogadjon benneteket, Szeretetem kohójába merítve lángra gyújtson, a szeretet gyönyörûségébe és elragadtatásába hozzon titeket irántam, szeretett Istenetek iránt! Igen, belõletek fogok oltárt készíteni, amelyen az én tüzem fog lángolni. Ó teremtés! Ha tüzem lángra gyújtja szíveteket, így kiáltotok majd hozzám: “Egyetlen és egyedüli igaz Istenünk vagy, valóban Te vagy a Bárány! Te vagy Mennyei Atyánk, hogyan lehettünk ennyire vakok? Ó Szentek Szentje, légy mibennünk, lakjál mibennünk, jöjj, ó Szabadító!” És én nem habozok, kiáltásotokat hallva olyan gyorsan szállok le közétek, mint a villám, és közöttetek lakozom. És ti, kedveseim, rádöbbentek, hogy kezdettõl fogva enyéim voltatok, az én ivadékaim . Akkor közöttetek leszek és örökkétartó szeretettel fogok uralkodni felettetek. Istenetek leszek, és ti az enyéim lesztek.
Drága lélek, úgy bánj velem, mint királyoddal, koronázz meg szereteteddel! Mi ketten. Jöjj!


1 Az Úr értelmi látomást adott arról, hogy angyalok milliói szállnak alá az égbõl, és mintha tálcán hoznának egy új várost. Az új Szentegyház szállt le az égbõl
2 az Úr nagyon türelmetlennek látszott, mintha “égett volna”

ELMÉLKEDJETEK JELENLÉTEMRŐL!

1988. október 24.

Uram és Istenem?

Én vagyok. Az én békémet adom neked, gyermekem. Szeretlek. Imáiddal vezess hozzám minden lelket, leányom! Kérd a megmentésüket! Légy Szentséges Szívem tetszésére, bocsáss meg azoknak, akik visszautasítanak! Soha ne vádold, ne hibáztasd őket! A bíró én vagyok, és én fogom megítélni őket az ítélet napján. Így tehát leányom, meg kell nekik bocsánatod. Viszonozd szeretettel a gonoszságot! Pihenésül támaszkodj rám, és Szentséges Szívemben lelj vigaszt, érezd meg mélységében gyengédségemet... Jöjj, mi ketten?

Igen, Uram.


Hallani szeretném, amint mondod! Ne feledkezz meg rólam! Emlékezz jelenlétemre! Tudod-e, hogy mennyire vágyom arra, hogy jelenlétemről elmélkedj? Jelenlétem is fontos misztérium, amelyről sokan elfeledkeztek. Elmélkedjetek jelenlétemről! Gyermekeim, akiket örökké tartó szeretettel szeretlek, szerezzetek nekem örömöt, emlékezzetek meg valóságos jelenlétemről! E szavakkal készüljetek: mi ketten, te és én, én és te, mi. Fogadjatok be engem munkátokba, beszélgetéseitekbe és gondolataitokba! Tiszteld jelenlétemet, soha ne feledd, hogy én vagyok a Szent! Ha rám gondoltok, és arra, hogy veletek vagyok, kevesebbet fogtok vétkezni. Én, a názáreti Jézus Krisztus megáldalak benneteket!

Az engesztelő élet ajándék

Kedveseim, Urunk megjelenésének ünnepén, részesültetek a Szentháromság fényességes ragyogásában. Ez a fény utat mutat göröngyös útvesztőitekben, és elvezet az üdvösségre, ahol Jézus fog személyesen várni benneteket. Akkor fogjátok majd felismerni, milyen nagy érték volt számotokra az engesztelő áldozatul felajánlott életetek. Nem ti választottátok ezt az életet, hanem a Szentháromság meghívása alapján jutottatok el ide. Örüljetek hát, és legyen hálával csordult a szívetek, mert egészen betöltött titeket a mennyei kegyelem fényessége! Így hát ti is világítsatok, és lángoló tűz égjen szívetekben, amikor ösvényeiteken haladtok! A Szűzanya a kísérőtök, ne feledjétek, ezért tudtok lendülettel haladni. Fogjátok szorosan kezét és engedjétek, hogy vezessen titeket!

2012.01.08. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/az-engesztel-elet-ajandek