83

Ősszel 1-jén

 

(83) - Ima a büntetések enyhítésére

„Ó, drága Atyánk, Legmagasságosabb Isten, mi, a Te szegény gyermekeid Mennyei Trónod elé vetjük magunkat.
Könyörgünk Hozzád, szabadítsd meg a világot a gonosztól.
Irgalmasságodért esedezünk azon lelkek számára, akik rettenetes nehézségeket okoznak gyermekeidnek a Földön.
Kérünk Téged, bocsáss meg nekik.
Kérünk Téged, távolítsd el az Antikrisztust, amint ismertté tette magát.
Kérünk Téged drága Urunk, enyhítsd büntetésed Kezét.
Kérünk Téged, helyette fogadd el imáinkat és szenvedéseinket, hogy könnyítse gyermekeid szenvedéseit ebben az időben.
Bízunk benned.
Tisztelünk Téged.
Köszönjük azt a nagy áldozatot Neked, amelyet akkor hoztál, amikor elküldted egyetlen Fiadat, Jézus Krisztust, hogy megszabadítson minket a gonosztól.
Ismét köszöntjük Fiadat, mint az Emberiség Üdvözítőjét.
Kérünk Téged, védj meg minket. Tarts távol minket a bajtól. Segítsd családunkat. Légy Irgalmas hozzánk. Ámen.”





„Drága jó Jézusom! Teljes szívembõl imádlak Téged! Szívem csak Érted lángol. Jó nekem itt lenni a tabernákulum elõtt, a szentéj csöndjében. Kérlek, vonzzál Magadhoz minden keresztényt, minden embert, hogy mindenki megtapasztalja a nagy élményt, és kimondja Péter apostollal együtt: „Uram, jó nekünk itt lenni.” Köszönöm, hogy ez az örök élet, a Veled való együttlét örök boldogsága. Uram, jó nekünk itt lenni. Köszönöm, hogy a szívünkbe térsz, és bennünk élsz. Hazavihetünk otthonainkba, ki a világba, és Te velünk maradsz minden nap a világ végezetéig. Uram, jó nekünk Veled lenni, mert Te védõpajzs vagy a sátán ellen. Te vagy az út, az igazság és az élet. Te vagy az örök élet forrása. Te vagy a szõlõtõ, a Megváltó, Aki elvezetsz az örök életre. Te vagy az Isten Báránya, Aki feláldoztad értünk Magadat ártatlanul a keresztfán, hogy megszerezd számunkra az örök életet. Te minket is meghívtál, hogy kövessünk Téged a keresztúton. Kérlek, tégy minket Neked szentelt örök áldozattá, amint ezt minden Szentmisében imádkozzuk. Tégy minket szentekké, hogy méltók lehessünk Hozzád, és elnyerjük az örök életet! Erre áldj meg bennünket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Ámen.”





Ajánld fel magadat Nekem tetsző örök áldozatul! E szavakkal imádkozz: “Hőn imádott Jézusom! Te ott függsz a keresztfán. A Véred ömlik. Már a halál hideg verítéke folyik végig Testeden. Tested még egy utolsót vonaglik. Felkiáltasz: szomjazom! Kiáltásod fülembe hasít. Rám szomjazol, és én igent mondok Neked. Nézd, itt vagyok. Tőled kaptam az életemet. Visszaadom Neked. Tégy velem úgy, ahogy kedves Neked. Nézd, a Tiéd a testem, lelkem. Ha Te úgy akarod, legyek Neked szentelt örök áldozattá. Vedd életemet akkor, amikor akarod. Oltsd ki mécsesem lámpását úgy, ahogy Te akarod. Csak egyet kérek Tőled, gyújtsd lángra szívemet Irántad való szeretetre, hogy amit most nagylelkűen felajánlottam, azt tettekre is tudjam váltani. Kérlek, add nekem a Te szeretetednek azt a fokát és érzületét, hogy úgy szeresselek Téged életem végóráján, ahogy Te szerettél engem, amikor értem a keresztfára mentél. Megadom, amit kértél. Vég nélkül fogsz örvendezni szentjeim sorában. Megáldalak téged megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”





Ima a Szentlélek által: „Ó Legszentebb Szentháromság, felfoghatatlan egység, Mindenhatóság és örök dicsőség! Magasztallak és imádlak Téged teljes szívemből, teljes lelkemből, teljes elmémből és minden erőmből, Atya, Fiú és Szentlélek.

 

Kérlek, áradj ki erre a bűnös világra, halmozd el kegyelmeddel, mert Nélküled elveszünk mind egy szálig.

 

Szentlélek jöjj! Áraszd ránk örök szereteted fényét! Gyújts világosságot lelkünkben és elménkben, hogy felismerjük Szent akaratodat! Meg tudjuk különböztetni a jót a rossztól.

 

Szentlélek! Áraszd ránk fényedet! Te dönts bennünk minden élethelyzetben! Te sugallj nekünk jó tanácsokat! Őrizz meg a sátán csapdáitól! Vezess minket a szűk ösvényen, amely az örök életre visz.

 

Szentlélek! Kérlek, ne engedd, hogy elvesszünk! Kérlek, Te alakítsd a körülményeket! Ragadj ki minket a bűnből, adj tisztánlátást, és késztess minket, hogy mindig a jót válasszuk, a bűntől undorodjunk, és elkerüljünk minden bűnre vezető alkalmat!

 

Szentlélek jöjj! Vezess, támogass, mutass, irányt! Töltsd be szívünket, lelkünket Isten félelmével és szeretetével!

 

Szentlélek! A lábad elé borulunk. Te indíts bennünket igaz bűnbánatra! Add, hogy felismerjük bűneinket, és soha többé el ne kövessük azokat!

 

Szentlélek! Te gyóntass meg és oldozz fel bennünket bűneink súlya alól!

 

Szentlélek, jöjj! Újítsd meg az egész világot! Ragyogd be azt szent szereteteddel és végtelen bölcsességeddel!

 

Szentlélek, bízunk Benned. Kérünk Téged, Szentlélek, jöjj! Ámen.”






„Uram, hogyan akarod ezt a megpróbáltatást a lelki növekedésemre használni? Hogyan működhetnék együtt veled, hogy a lehető legnagyobb hasznát vehessem annak, ami velem történik? Milyen változást akarsz elérni az életemben?”

Ajánló
Kommentek
  1. Én