16-24-132

Telente 31-én

Képtalálat a következőre: „imádkozó kéz”

(16) – segítségül, hogy a lelkek erősek maradhassanak az Irgalmasság nagy eseménye alatt

Leányom, a Nagyfigyelmeztetés bizonyítani fogja ezen Szent Üzeneteim hitelességét, melyet a világnak adok. Neked sohasem szabad kételkedned ezekben. Egyetlen egy sem lett beszennyezve közülük, semmiféleképpen.
Készülj fel a Nagyfigyelmeztetésre és mondd meg a családodnak és gyermekeidnek, hogy mondjanak el egy rövid imát, bűneik bocsánatáért.
A Keresztes Imahadjárat egy különleges imáját adom most neked az egész világ számára, segítségül, hogy a lelkek erősek maradhassanak az Irgalmasság nagy eseménye alatt, melyet most mutatok be a világnak.

„Ó, Jézusom, tarts erőben engem nagy Irgalmasságod megpróbáltatásának ideje alatt.
Add meg nekem azt a kegyelmet, melyre szükségem van, hogy kicsi lehessek Szemeidben.
Nyisd meg a szemem az örök üdvösség ígéretének igazságára.
Bocsásd meg bűneimet, mutasd meg nekem Szereteted és barátságod kezét.
Helyezz engem a Szentcsalád karjaiba, hogy ismét eggyé válhassunk.
Szeretlek Jézus, és a mai naptól kezdve megígérem, hogy Szent Szavadat félelem nélkül a szívemben és lelkem tisztaságával örökkön örökké hirdetni fogom. Ámen.”



(24) – Ima a megbánt bűnök után járó büntetés teljes elengedésének nagy ajándékáért
„Ó, Jézusom, Te vagy a világosság a Földön, Te vagy a láng, mely minden lelket megérint.Kereszthalálod áldozatára mi nem vagyunk méltók. Irgalmad és szereteted nem ismer határt. Tudjuk azonban, hogy a Te szereteted irántunk nagyobb, mint amelyet mi tanúsítunk Irántad.Ó Urunk, add nekünk az alázat ajándékát, hogy ez által kiérdemelhessük Új Királyságodat.Tölts el minket Szentlelkeddel, hogy előbbre juthassunk és vezethessük hadseregedet, hogy hirdetni tudjuk Szent Szavad Igazságát, és felkészíthessük testvéreinket Második Eljöveteled dicsőségére.Tisztelünk Téged.Áldunk Téged.Felajánljuk Neked önmagunkat, bánatunkat, szenvedéseinket ajándékként a lelkek megmentésére.Szeretünk Téged, Jézus.Légy irgalmas minden gyermekedhez, bárhol is lennének. Ámen.”

- ezt az imát 7 egymást követő napon keresztül kell imádkozni.-



A Keresztes Imahadjárat 132. imája: Hogy ellene mondjunk a Sátánnak, és megvédjük ezt a Küldetést.

Ó, Üdvösség Anyja, jöjj e Küldetés megsegítésére. Segíts nekünk, Isten Maradék Hadseregének, hogy ellene mondjunk a Sátánnak. Kérünk téged, hogy tipord el sarkaddal a fenevad fejét, és távolíts el minden akadályt ettől a Küldetéstől, hogy megmentsük a lelkeket. Ámen.
Ajánló
Kommentek
  1. Én